Amenity: Bad

vanaf $134

Smaakvolle suite met twee slaapkamers, badkamer beneden met dubbele douche en een tweede badkamer met bad, wc en wastafel. De suite biedt luxe voorzieningen, een comfortabele zitho

vanaf $134

Karakteristieke suite met verstopte privé opgang, ruime badkamer met bad en een zitkamer met schuifdeur en bedbank voor twee extra personen. Uw eigen huisje binnen Badhotel Bruin.

vanaf $134

De Grand Familiekamers zijn onze ruimste en meest comfortabele optie voor gezinnen. Met aparte slaapgedeeltes en een ruime woonkamer, bieden deze kamers het ultieme comfort.

vanaf $109

Superior Plus kamers bieden een uitzonderlijke ervaring met hun ruime opzet en luxe faciliteiten. Deze kamers zijn perfect voor gasten die op zoek zijn naar extra comfort en stijl.

vanaf $109

De Superior kamers zijn ontworpen voor diegenen die net dat beetje extra luxe zoeken. Ruimer dan onze Comfort kamers, bieden ze een verfijnde inrichting en luxe bedden.

vanaf $109

Onze Comfort kamers zijn de perfecte combinatie van gemak en stijl. Met een ruime opzet en een verfijnde inrichting, bieden deze kamers alles wat u nodig heeft.