Boek uw kamer

Activiteiten op Vlieland

Van alles te beleven

Vlieland is een heerlijk eiland om lange strandwandelingen te maken, een visje te eten en de zon te zien wegzakken in de zee. Paardenliefhebbers kunnen tochten maken in de duinen, waaghalzen een parachutesprong. Van talloze outdoor activiteiten tot cultureel vermaak: op Vlieland is van alles te beleven.

Ultieme stranddag

Klaar voor een ultieme standdag op het prachtige Noordzeestrand? ’s Morgens kunt u bij de receptie van Badhotel Bruin met korting strandstoelen en een windscherm van Harry’s Beach Essentials reserveren. Zo zit u de hele dag comfortabel aan zee, zowel bij de strandafgang het Badhuys als bij Strandpaviljoen Oost. Voor de kleintjes krijgt u er een zak met strandspeelgoed bij.

Outdoor activiteiten Vlieland

Race over het strand in een blokart of scheer over het water aan een vlieger. Het Vlielandse landschap is de ideale locatie voor avontuurlijk buiten zijn. Speel met de elementen en ontdek Vlieland! Badhotel Bruin beveelt van harte de vele outdoor activiteiten van Bureau Vlieland aan. Van powerkiten tot beach golf, boogschieten, GPS-tochten of yoga in de duinen. Boek direct online.

Paardrijden Vlieland

Galopperend over het strand of stapvoets door de duinen: vanaf de rug van een paard ervaart u het uitgestrekte landschap op een unieke manier. Of u nu gevorderd ruiter bent of nooit eerder op een paard hebt gezeten: paardrijden op Vlieland is magisch. Manege de Seeruyter verzorgt onder andere buitenritten, wandelpony’s voor de kleintjes of een huifkartocht met een groep.

Sportcentrum Flidunen

Wilt u tijdens de vakantie fit blijven? Badhotel Bruin verzorgt voor haar gasten korting op entreekaarten voor Sportcentrum Flidunen. In de fitnessruimte van honderd vierkante meter bent u aan het juiste adres voor de dagelijkse work-out. In het zwembad kunt u terecht om banen te zwemmen, maar ook voor recreatief zwemmen. Zeer geschikt voor kinderen! Ook kickboxen en bootcamplessen behoren tot de mogelijkheden.

Wij helpen u graag het prachtige Vlieland volop te beleven!