Boek uw kamer

Sauna, spa en wellness op Vlieland

Van zwemspa tot sauna

Ultiem onthaasten, dat kan bij Badhotel Bruin! Na een dag uitwaaien in de prachtige waddennatuur komt u nog verder tot rust in onze Wellness op Vlieland. U vindt het verzorgde Wellness complex achterin de tuin van het hotel, compleet met sauna, zwemspa met tegenstroom , koud water dompelbad en een stoomcabine. In de relaxstoelen op de veranda leunt u met een drankje in de hand nog even heerlijk achterover. De waan van de dag? Die is compleet vergeten.

Voor kinderen 

Voor kinderen bevelen we u graag het prachtige zwembad Flidunen aan, op tien minuten loopafstand van het hotel. In dit grote zwembad met volop kinderfaciliteiten kunnen kinderen al hun energie kwijt.

Wij kunnen u toegangskaartjes met korting aanbieden. Tussen 9.30 uur en 10.30 uur is er een gratis zwemuurtje in Badhotel Bruin voor de kinderen. Onder begeleiding van een volwassene kunnen kinderen gebruik maken van de zwemspa. U kunt dit bij de receptie reserveren.

Openingstijden en tarief: 

De Wellness ruimte van Badhotel Bruin is prive af te huren tussen 11.00 uur – 18.00 uur. Kosten bedragen € 38,50 per uur. U kunt uw Wellness-bezoek bij de receptie reserveren.

Ultiem onthaasten in onze Wellness en sauna op Vlieland