Boek uw kamer

Sauna, spa en wellness op Vlieland

Van zwemspa tot sauna

Ultiem onthaasten, dat kan bij Badhotel Bruin! Na een dag uitwaaien in de prachtige waddennatuur komt u nog verder tot rust in onze Wellness op Vlieland. U vindt het verzorgde wellness complex achterin de tuin van het hotel, compleet met zwemspa met tegenstroom en stoomcabine. In de relaxstoelen op de veranda leunt u met een drankje in de hand nog even heerlijk achterover. De waan van de dag? Die is compleet vergeten.

Minder geschikt voor kinderen

Voor kinderen is onze Wellness minder geschikt. Voor hen bevelen we u graag het prachtige zwembad Flidunen aan, op tien minuten loopafstand van het hotel. In dit grote zwembad met volop kinderfaciliteiten kunnen kinderen al hun energie kwijt. Wij kunnen u toegangskaartjes met korting aanbieden. Tussen 9.30 uur en 10.30 uur is er een speciaal kinderuur en onder begleiding van een ouder(s) kunnen kinderen gebruik maken van het zwembad. 

Openingstijden en tarieven

Onze Wellness op Vlieland is tussen 17.00 uur – 22.00 uur toegankelijk voor alle volwassen gasten (maximaal 6 personen) van Badhotel Bruin. Kosten bedragen € 7,50 per persoon. Badkleding is dan verplicht. Privégebruik is mogelijk tussen 10:30 uur en 16:30 uur voor € 38,50 per uur. Voor zowel ’s avonds als overdag kunt u uw Wellness-bezoek bij de receptie reserveren.

Ultiem onthaasten in onze Wellness en sauna op Vlieland