Sauna, spa en wellness op Vlieland

Van zwemspa tot sauna

Ultiem onthaasten, dat kan bij Badhotel Bruin! Na een dag uitwaaien in de prachtige waddennatuur komt u nog verder tot rust in onze Wellness op Vlieland. U vindt het verzorgde wellness complex achterin de tuin van het hotel, compleet met zwemspa met tegenstroom, zonnebank en sauna. In de relaxstoelen op de veranda leunt u met een drankje in de hand nog even heerlijk achterover. De waan van de dag? Die is compleet vergeten.

Vrij toegankelijk

Onze Wellness op Vlieland is tussen 17.00 – 22.00 vrij toegankelijk voor alle volwassen gasten (maximaal acht personen) van Badhotel Bruin. Badkleding is dan verplicht. Privégebruik is mogelijk tussen 10:30 en 16:30 uur voor € 36,50,- per uur. Voor zowel ’s avonds als overdag kunt u uw Wellness-bezoek bij de receptie reserveren.

Beautysalon Bruisend

Onderdeel van de Wellness is de beautysalon. Hier kunt u genieten van een uitgebreide gezichts- of lichaamsbehandeling of ontspannende massage, geïnspireerd op de eeuwenoude kunst van Ayurveda. Er wordt gebruik gemaakt van de bijzondere schoonheidsproducten van Aveda; puur botanische producten, goed voor lichaam, aarde en gemeenschap. Het maken van een afspraak voor een beautybehandeling is gewenst.

Sabien van Wieren
M: 06-36497502
E: Wellness@badhotelbruin.com

Minder geschikt voor kinderen

Voor kinderen is onze Wellness minder geschikt. Voor hen bevelen we u graag het prachtige zwembad Flidunen aan, op tien minuten loopafstand van het hotel. In dit grote zwembad met volop kinderfaciliteiten kunnen kinderen al hun energie kwijt. Wij kunnen u toegangskaartjes met korting aanbieden.

Voor reserveringen en informatie graag contact opnemen met de schoonheidsspecialiste Sabien van Wieren

Sabien van Wieren
M: 06-36497502
E: wellness@badhotelbruin.com

Ultiem onthaasten in onze Wellness en sauna op Vlieland