Ons verhaal

Hét hotel op Vlieland sinds 1874

Met een rijke historie van ruim 150 jaar is Badhotel Bruin het oudste hotel van Vlieland. Het monumentale pand stamt uit 1874 en is in de loop der jaren uitgebreid met naburige panden. Centraal gelegen in de Dorpsstraat, dicht bij winkels en terrassen is het dé plek om neer te strijken en te genieten van de levendigheid van de Dorpsstraat.
Een historisch en karakteristiek hotel voorzien van alle moderne gemakken. Elk van de 34 kamers, suites en appartementen is uniek en heeft een eigen uitstraling.
In de zomer zit u tot laat op de dag heerlijk in de zon op het terras aan de straatkant óf in de rustige binnentuin, uitsluitend voor onze hotelgasten.
In de koudere jaargetijden biedt het hotel comfortabele plekken om een boek te lezen, met elkaar bij de haarden een glas wijn te drinken en s`avonds sfeervol te dineren in ons restaurant Bravoure.
En voor het ultieme ontspannen hebben we een eigen Wellness met zwemspa, sauna en, stoomcabine. Wij verheugen ons op uw komst!

Restaurant Bravoure en Cafe Bruintje

Wist u dat wij onderdak bieden aan misschien wel het lekkerste restaurant van Vlieland namelijk restaurant Bravoure.
Heeft u zin in biertje van eigen bodem, kom dan naar Cafe Bruintje.
Bent u van plan om te dineren en te verblijven in Badhotel Bruin, dan raden wij u aan om gebruik te maken van een van onze hotel arrangementen.