Comfort

Vanaf € 109,-
16m² - 20m²
1 - 4 personen

Onze Comfort kamers zijn rustige koele kamers aan de achterzijde van het hotel. Met een ruime opzet en een verfijnde inrichting, bieden deze kamers alles wat u nodig heeft voor een comfortabel verblijf. Geniet van een luxe bed, een moderne badkamer en de diverse voorzieningen die uw verblijf aangenaam zullen maken.

  • 16 – 20 m2
  • TV met streamingdiensten, bureau, badjas, douche, haardroger, kluis, koffie en thee faciliteiten.

Voorzieningen

Check-in & check-out

De check-in vanaf 15.00. De check-out voor 10.30. Bij sommige arrangementen zijn late check-outs inbegrepen. U kunt altijd uw bagage beneden stallen.

Locatie informatie

Het hotel bevindt zich in de Dorppstraat 88, op loopafstand de boot, winkels, fietsverhuur en alle andere activiteiten van Vlieland.

Baggage service

Wij kunnen u bagage bij de boot ophalen, belt u de receptie voor meer informatie.

Met de auto

Op Vlieland zijn auto's niet toegestaan, u rijdt daarom naar Harlingen Havens. Deze bevindt zich langs de A7 autosnelweg die loopt van Breda, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, de Afsluitdijk, Harlingen, Leeuwarden en Groningen. Op de rondweg rond Harlingen wordt op de ANWB-borden de afslag 'Harlingen-Havens' aangegeven. U parkeert de auto in Harlingen Havens. Zie hieronder.

Parkeren in Harlingen

Lang parkeren bevindt zich op 1 km van de veerterminal van Rederij Doeksen. De prijs voor 24 uur parkeren is vanaf €6,20 per dag plus €3,10 per nacht. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0517-420103 of een kijkje nemen op www.parkerenharlingen.nl. Vanaf de de parkeerplek gaan er pendelbussen om de 5 minuten, u kunt ook 15 minuten lopen van de parkeerplek naar de boot. U kunt ook voor de veerterminal in de garage parkeren voor € 15,50, er is hiervoor in de zomer beperkte beschikbaarheid en u kunt niet reserveren. In beide garages bevinden zich laadpalen voor elektrische auto's.

De boottocht

Rederij Doeksen verzorgt de overtocht naar Vlieland met de veerboot 'MS Vlieland' of de snelboot 'MS Koegelwieck'. Wij adviseren u om vooraf uw bootkaart te reserveren. Dit kan telefonisch via 0900-3635736 (€0,10 per minuut) of online via www.rederij-doeksen.nl. U kunt ook ter plaatse bij het loket uw boottickets kopen. Vanwege de loopafstand vanaf de parkeerplaatsen raden wij aan om ruim op tijd in Harlingen aanwezig te zijn en eerst de bagage uit te laden bij de vertrekhal van Doeksen.

De veerboten

Met de veerboot MS Vlieland bereik je Vlieland in ongeveer anderhalf uur. Op de boot is een zelfbedieningsbuffet beschikbaar. De snelboot MS Koegelwieck heeft een vaartijd van 45 minuten, mits deze rechtstreeks naar Vlieland vaart en kent geen restauratie. De boten gaan meerdere keren per dag. Op de website www.rederij-doeksen.nl treft u meer informatie aan.

Availability

Selected Dates Available Room No Availability Last Room

Location

Your Reservation

Adults
Children 2-12 years old
Infant's 0-2 years old

Your price

$ 109 / per room
Please install a WooCommerce plugin in order to enable booking functionality.