Eten en drinken

Restaurant Bravoure

Ons restaurant in de Dorpsstraat is de ideale uitvalsbasis voor heerlijke koffie met huisgemaakt appelgebak, vanaf 10.00 uur geopend, uiteraard in de zomer en bij mooi weer ook op het terras. We serveren diverse koude en warme dranken, lunchgerechten en uiteraard smakelijke borrel hapjes, maar ook een schaal oesters behoort tot de mogelijkheden. Zoekt u liever de rust op, neem dan plaats in onze gemoedelijke, groene binnentuin met terrastafels en loungebanken.
Ons keuken team onder leiding van chef Raymond Venmans doet samen met de bediening haar uiterste best om u elke keer weer te verrassen met overheerlijke gerechten en goede service. We zijn erg trots op onze vermelding in de Lekker Top-500 en laten u graag ervaren hoe lekker (h)eerlijk eten kan zijn. We serveren diverse vegetarische en veganistische gerechten, eventueel te combineren met vis. Maar ook voor de vlees liefhebber is er een ruime keuze uit prachtige gerijpt rundvlees uit België. We maken onze frites zelf! Neem een kijkje op onze menu- en wijnkaart.

Reserveren

Wij adviseren u graag voor uw diner met een groter gezelschap. Vanaf 8 personen stellen we een Menu voor u samen. Het diner wordt vanaf 18.00 uur geserveerd in ons restaurant Bravoure, reserveren is wenselijk. Graag horen we of er rekening kan worden gehouden met allergieën of dieetwensen. U kunt een tafel reserveren door te bellen naar 0562 452828 of door een email te sturen naar info@badhotelbruin

Menukaarten

Café Bruintje

Tijdens de vakanties en in de weekenden is het, met ons hotel verbonden Café Bruintje een gezellig, informeel cafeetje waar u een aperitief kunt drinken als hotelgast, kunt genieten van speciaal bieren (Eiland biertjes) of met groepen kunt afhuren voor een gezellig samenzijn.
Op zaterdagen zijn we altijd geopend voor eilanders en badgasten en draaien we ouderwets plaatjes met DJ Fred, of andere gast DJ`s van 17 tot 20 uur.