Uw event in ons hotel

Vergaderen op Vlieland

Badhotel Bruin is op de reguliere feestdagen en vakanties na uitermate geschikt als vergaderaccommodatie voor kleinere groepen. We beschikken over twee kleinere, privé af te huren ruimtes te weten DE KAPITEINSHUT, maximaal 10 personen en DE RUBENSKAMER, maximaal 8 personen. Daarnaast is onze DIEDERIKZAAL, (tevens tot 11 uur in de ochtend onze ontbijtzaal) vanaf 11.30 uur voor grotere groepen af te huren voor presentaties en trainingen. In theateropstelling is hier plaats voor maximaal 80 personen. Deze vergaderzaal is ook voor de helft af te sluiten waardoor u met maximaal 25 personen hier terecht kan.

Onze vergadermogelijkheden

Wanneer u deze vergaderzalen combineert met een verblijf in ons hotel is het de ideale accommodatie voor managementtrainingen overdag, wellicht gecombineerd met buiten activiteiten (blokarten, boogschieten, surflessen, strandritten te paard etc) in de namiddag. 's Avonds terug in het hotel kunt u genieten van een borrel samen in ons Café Bruintje waarna u ontspannen gaat dineren in ons restaurant Bravoure. Vraagt u vrijblijvend informatie over de mogelijkheden bij management@badhotelbruin.com.
Vergader opstelling

Samenwerking met Bureau Vlieland

Wij werken nauw samen met Bureau Vlieland. Hét evenementenbureau van Vlieland waar u terecht kunt voor de meest uiteenlopende teambuilding activiteiten of een bijzoder bedrijfsuitje. Wilt u meer weten over Bureau Vlieland, bezoekt u dan de website van Bureu Vlieland.

De vergaderarrangementen van Vlieland

Wij hebben speciale vergaderarrangementen samengesteld voor de perfecte vergadering op Vlieland. Voor meer informatie kunt u onze factsheet downloaden en/of contact met ons opnemen.
Kies voor één van onze vergaderarrangementen en wij zorgen dat alles voor u klaarstaat. Ook is het mogelijk om de zaal los te huren per dag of per dag deel. Meer daarover leest u in onze factsheet.

Het ideale bedrijfsuitje op Vlieland

Laat de teamgeest opbloeien op het prachtige Vlieland. Op dit waddeneiland zal uw uitje uw team nog lang zal bijblijven. Vlieland is ideaal voor teambuilding. Zeker in combinatie met ons hotel. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw event. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen om uw avontuur op maat te plannen!

Uw event gecombineerd met heerlijk eten

Een groot voordeel van uw event in Badhotel Bruin is dat u uw bedrijfsevent kan combineren met heerlijk eten en drinken. Zo kunt u genieten van een driegangen diner op hoog niveau. Wij scoren op Gault&Millaut een 13,5! En wij worden vermeld als Top 500 restaurant van Nederland. Daarnaast biedt onze bar de mogelijkheid voor een gezellige borrel.
Hes_logo_330x130
Holland_Casino_logo_400x130
Provincie-fryslan_logo-550x130
Gemeente_Vlieland_470x130
Gemeente_Harlingen_logo_420x130
poiesz-logo

Informatie aanvragen?

Via het ondertstaande formulier kunt u een informatieaanvraag doen.
Hidden

Volgende stappen: een e-mail add-on synchroniseren

Om het meeste uit je formulier te halen, raden wij je aan dit formulier te synchroniseren met een e-mail add-on. Voor meer informatie over je e-mail add-on opties, bezoek de volgende pagina: (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020). Belangrijk: verwijder deze tip voordat je het formulier publiceert.
Naam(Vereist)
Aanhef(Vereist)
MM slash DD slash JJJJ
Waar heb je interesse in?(Vereist)