Boek uw kamer

Weekendje uitwaaien op Vlieland

Weer helemaal opladen

Heerlijk uitwaaien aan zee na een drukke werkweek? Of eropuit voor een lekker verwenweekend met vrienden? Vlieland is de ideale bestemming voor een ontspannen weekend weg. De rust, ruimte en prachtige natuur helpen u weer helemaal op te laden. Dat begint al op de boot, waar met de wind in de haren de hectiek van alledag gauw vergeten is.

Voor ieder wat wils

Of u nu even helemaal niets wilt doen of zin hebt in leuke activiteiten, of u nu wilt genieten van heerlijke luxe of pure natuur: Vlieland heeft voor ieder wat wils.

Ultieme ontspanning

Een verblijf bij Badhotel Bruin maakt uw weekend Vlieland compleet! Dankzij de warme sfeer en de gezellige zit- en loungeplekken is ons boetiekhotel een heerlijke plaats om tot rust te komen. Na een dag buiten uitwaaien kunt u in onze Wellness verder ontspannen. Met een diner in ons restaurant Bravoure hoeft u nergens de deur meer voor uit.

Kamers

In ons kleinschalige boetiekhotel zijn alle 34 kamers, suites en appartementen uniek en met zorg voor u ingericht. Voor uw weekend op Vlieland bent er verzekerd van alle comfort.

Uw weekend op Vlieland wordt ultiem ontspannen bij Badhotel Bruin!