Boek uw kamer

Trouwen op Vlieland

Onvergetelijk jawoord

Elkaar het jawoord geven met de voeten in het zand, boven in de vuurtoren of pal tussen de duinen? Vlieland is een prachtige locatie voor een onvergetelijke bruiloft. Ver weg van de gewone drukte en midden in de uitgestrekte natuur krijgt uw huwelijksfeest iets magisch. Het eiland biedt veel mogelijkheden voor een unieke invulling van uw trouwdag.

Volledig verzorgd door Badhotel Bruin

Badhotel Bruin verzorgt uw huwelijk van begin tot eind. Van een sfeervol ontvangst in onze binnentuin tot en met een klassiek diner in het restaurant. Wilt u catering op locatie? Ook dat verzorgen we tot in de puntjes! Wat dacht u bijvoorbeeld van een receptie bij de vuurtoren? Bij Badhotel Bruin denken we met u mee en ontzorgen we u volledig.

Nagenieten in onze bruidssuite

In onze Mr. & Mrs. Brown bruidssuite kunt u na uw huwelijksfeest in weelde nagenieten en ontspannen. Ook uw gasten zijn natuurlijk meer dan welkom in onze sfeervolle kamers.

Mogelijkheden

Wat ons betreft is ‘the sky the limit’ als het gaat om uw huwelijksfeest. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Badhotel Bruin? Neem dan gerust contact met ons op.

Badhotel Bruin verzorgt uw trouwdag tot in de puntjes!