Boek uw kamer

Op vakantie naar Vlieland

Rust in overvloed

Heerlijk uitwaaien, de alledaagse drukte vergeten en volledig tot rust komen: dat is vakantie op Vlieland! Op nog geen twee uur varen van Harlingen bent u dichtbij huis, maar er toch helemaal uit. Het prachtige eiland lijkt u terug te werpen in de tijd, maar tegelijkertijd bent u voorzien van alle hedendaagse comfort.

Comfort bij Badhotel Bruin

De rust is compleet wanneer u tijdens uw vakantie op Vlieland verblijft bij Badhotel Bruin. In ons kleinschalige boetiekhotel midden in de gezellige Dorpsstraat van Oost-Vlieland hebt u alle comfort binnen handbereik.

Voor ieder wat wils

Of u nu even helemaal niets wilt doen of zin hebt in leuke activiteiten, of u nu wilt genieten van heerlijke luxe of pure natuur: Vlieland heeft voor ieder wat wils. Ook kinderen hebben op het eiland een onvergetelijke tijd. Kastelen bouwen op het strand, struinen in de duinen of op zeehondenexcursie: er is veel te beleven.

Ook voor een langer verblijf

Na een dag in de buitenlucht is het heerlijk ‘thuiskomen’ bij Badhotel Bruin. Onze appartementen en familiekamers bieden genoeg ruimte voor het hele gezin en zijn ideaal voor een wat langer verblijf.

Badhotel Bruin is de plek voor een ontspannen vakantie op Vlieland!