Boek uw kamer

Het Vlielandhotel

Oudste hotel van Vlieland

Met een rijke historie van ruim 120 jaar is Badhotel Bruin het oudste hotel van Vlieland. Bij de eilandbewoners staat het dan ook bekend als ‘het hotel van Vlieland’. Het monumentale pand stamt uit 1897 en is in de loop der jaren uitgebreid met naburige panden. Alle vertrekken zijn met liefde en smaak verbouwd en ingericht; voorzien van alle moderne gemakken. Elk van de 34 kamers, suites en appartementen is uniek en heeft een eigen uitstraling.

Ideale uitvalsbasis

U vindt ons Vlielandhotel midden in de levendige Dorpsstraat van Oost-Vlieland, centraal gelegen tussen het wad en de duinen. Winkels en restaurants zijn om de hoek en de veerboot is op loopafstand. Een ideale uitvalsbasis om te genieten van al het moois dat Vlieland te bieden heeft!

In de watten

Het team van Badhotel Bruin doet er alles aan u in de watten te leggen. Dankzij de warme sfeer is ons Vlielandhotel een heerlijke plek om tot rust te komen. De comfortabele kamers maar ook de gezellige zit- en loungeplekken nodigen uit het u gemakkelijk te maken. Intiem dineren in ons restaurant Bravoure en daarna nog even ultiem ontspannen in de spa: na een dag buiten uitwaaien hoeft u nergens de deur meer voor uit.

Unieke kunstcollectie

In ons hotel treft u een unieke collectie schilderijen van Nico Molenkamp aan. De Tilburgse kunstenaar staat bekend om zijn haast filmische werkwijze en opvallende kleurstellingen.

Een historisch pand voorzien van alle moderne gemakken