Boek uw kamer

Faciliteiten

Ontbijt

Gasten zijn lovend over het verse en veelzijdige ontbijt bij Badhotel Bruin. Het staat iedere morgen van 8.15 uur tot 10.30 uur in buffetvorm voor u klaar. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet? Laat het ons weten, we houden er graag rekening mee. Vooraf geboekt zijn de prijzen € 16,50 voor volwassenen en € 8,25 voor kinderen. In het hotel zijn de kosten € 18,50 voor volwassenen en € 9,25 voor kinderen.

Restaurant

Ons eigen restaurant Bravoure is een favoriete hotspot op Vlieland. In een intieme sfeer geniet u er van huisgemaakte kwaliteit: vers, gezond en lekker! Zeven dagen in de week van 12.00 uur tot 21.30 uur staan de deuren open voor lunch, borrel en diner. Heeft u speciale wensen of volgt u een dieet?

Wellness en Sauna

Achterin de tuin van het hotel vindt u onze weldadige Wellness, inclusief zwemspa, stoomcabine en relaxruimtes.

Bar Boutique Bruintje (BBB)

Een lekker biertje aan de bar en genieten van muziek: het kan bij Bruintje! Zowel eilandbewoners als hotelgasten weten ons gezellige café op Vlieland te vinden.

Wifi

Vanzelfsprekend! Overal in het hotel hebt u toegang tot een goede en gratis verbinding.

Voorterras

Op ons voorterras aan de Dorpsstraat kunt u genieten van een drankje, maar ook lekker lunchen en bij mooi weer dineren. U zit middenin het gezellige dorp met al zijn leuke winkels en terrassen.

Binnentuin

De binnentuin van Badhotel Bruin is misschien wel het best bewaarde geheim van Vlieland. Op de comfortabele loungestoelen in de beschutte tuin is het heerlijk toeven. Bij mooi weer kunt u er in alle rust lunchen of dineren. Een oase in het centrum van het dorp!

Borrelen

Aan het eind van de dag of na het diner is het bij ons gezellig borrelen. In de winter zit u warm bij onze haarden en in de zomer heerlijk op het terras. Voor lekkere wijnen, tapbiertjes, mixdrankjes en originele borrelhappen bent u bij Badhotel Bruin op de juiste plek.

Comfortabel relaxen

Overal in het hotel staan prettige stoelen, loveseats en comfortabele banken om ongestoord tot jezelf te komen. Met uitstekend leeslicht, tafels vol kranten en tijdschriften en altijd wel een open haard vlakbij.

Kinderspeelkamer

Kinderen kunnen heerlijk spelen in de kleurrijke kinderspeelkamer met meubilair op maat. Op verzoek kunnen we hier voor de kleintjes een film aanzetten. Uiteraard warmen we de melkflesjes op en zorgen we voor een passend kindermenu wanneer u dat wenst.

Honden gedeeltelijk welkom

In onze appartementen met laminaatvloer, één van onze Comfortkamers en de Library Suite zijn honden toegestaan. Ook op de begane grond van het hotel, inclusief het restaurant, is uw hond welkom. Kamertypes anders dan de genoemde kamers zijn niet geschikt voor honden.

Bibliotheek / filmkamer

In de bibliotheekruimte vindt u een goed gevulde boekenkast waaruit u boeken kunt lenen. Ook is het mogelijk hier een film te kijken.

Bagageservice

Natuurlijk zorgen wij voor het vervoer van uw bagage naar het hotel. Bij aankomst in de haven staat onze bagagewagen al klaar. Op de dag van vertrek brengen we de bagage op het juiste tijdstip weer voor u naar de veerterminal. Informeert u bij de receptie tijdig naar de ophaaltijden; deze zijn uiteraard afgestemd op de vertrektijden van de veerboten.

Bij Badhotel Bruin bent u van alle gemakken voorzien