Boutique Hotel in Vlieland Elk van de 34 kamers van ons hotel is uniek in uitstraling en karakter en tot in de kleinste details met zorg en aandacht ingericht.

Hét hotel op Vlieland sinds 1897

Met een rijke historie van ruim 125 jaar is Badhotel Bruin het oudste hotel van Vlieland. Het monumentale pand stamt uit 1897 en is in de loop der jaren uitgebreid met naburige panden. Centraal gelegen in de Dorpsstraat, dicht bij winkels en terrassen is het dé plek om neer te strijken en te genieten van de levendigheid van de Dorpsstraat.
A historic and characteristic hotel equipped with all modern conveniences. Each of the 34 rooms, suites and apartments is unique and has its own atmosphere.
In de zomer zit u tot laat op de dag heerlijk in de zon op het terras aan de straatkant óf in de rustige binnentuin, uitsluitend voor onze hotelgasten.
In the colder seasons, the hotel offers comfortable places to read a book, drink a glass of wine together by the fireplace and enjoy a splendid dinner in our restaurant Bravoure in the evening.
And for ultimate relaxation, we have our own Wellness with a swim spa, sauna and steam cabin. We look forward to your arrival!
nl_NL